A legolcsóbb lakásbiztosítás is megteszi, ha utazásra is kell a pénz

Az élettársammal elég sokat utazunk, szeretünk különböző helyeket bejárni a világban. Mindkettőnket fűt a felfedezés vágya. hogy számunkra új helyeket, új érdekességeket ismerjünk meg, minél többet lássunk. Éppen ezért minden évben igyekszünk összespórolni egy kisebb-nagyobb összeget, hogy ne kelljen hitelt felvenni egy utazás lebonyolításához. Azonban vannak fontos dolgok is, amiknek muszáj meglenniük, még akkor is, ha nem szeretnénk. Éppen ezért jó, hogy a legolcsóbb lakásbiztosítás létezik, ugyanis nem biztos, hogy a világjáró hobbink mellett meg tudnánk engedni magunknak egy költségesebb biztosítást. A nélkül viszont biztosan nem indulnánk útnak, nem hagynánk sorsára a lakásunkat mindenféle kárfedezet nélkül.

Úgy sikerült a legolcsóbb lakásbiztosítás nyomára akadnunk, hogy tulajdonképpen nem is kerestük. Egy társasági eseményen vettünk részt, ahol nagyon sok témát érintett a beszélgetés, többek között azt is, hogy kinek milyen biztosítási csomagja van, és mennyire elégedett vele. Többen, köztük mi is panaszkodtunk, hogy elég borsos árat kér némelyik biztosító azért cserébe, hogy egy csomó olyan tényező még csak benne sincs a szerződésben, ami bármikor előfordulhat. Ekkor egy barátunk a társaságból elmesélte, hogy ahol ő van, azt mindenkinek csak ajánlani tudja. Mindamellett, hogy meglepően alacsony díjat fizet, az ő biztosítása egy csomó olyasmit is tartalmaz, amit például a miénk hírből sem ismer. Például ilyen a füstkár, ami annak ellenére, hogy sokan lebecsülik, igenis tud nagyon sok kellemetlenséget okozni. Én vidéken nőttem fel, ahol kályhával fűtöttünk, és elhihetitek, nem nagy élmény kormot vakarni bármilyen felületről, vagy a füst szagát kimosni.

legolcsóbb lakásbiztosítás

Szóval amikor meghallottuk, hogy a barátunk megtalálta a legolcsóbb lakásbiztosítás csomagot, ami még ér is valamit, rögtön összenéztünk a kedvesemmel és szavak nélkül tudtuk: egy újabb tényező, amivel tudunk faragni a költségeinken, ezzel is több marad utazásra. Az összejövetel vége felé, mikor már szállingóztak el az emberek, gyorsan odamentünk, és kifaggattuk, hogy melyik biztosítónál van, mert nekünk is erre van szükségünk. Ő nagy örömmel mondta, hogy bizony a Pannonsafe-nél, és nekünk is csak ajánlani tudja, mert amióta átszerződött hozzájuk, érezhetően könnyebb dolga van. Megígérte, hogy e-mailben átküld minden linket, elérhetőséget, akár még ügyintézőhöz is tud kontaktot adni. Mi nagyon szépen megköszöntük a segítségét, elköszöntünk, és elindultunk haza.

Ahogy megígérte, már másnap megérkezett tőle az üzenet, sokatmondóan már a tárgymezőben is csak annyi szerepelt: legolcsóbb lakásbiztosítás. A levélben pedig szépen benne volt minden, amire csak szükségünk lehetett: telefonos elérhetőség, link a cég azon oldalára, ahol összefoglalják mindazt, amit tudni érdemes, és még térképet is volt ideje beszúrni a hozzánk legközelebb eső fiókhoz. Igazán precíz és alapos munkát végzett, mondhatom. Mi pedig alaposan áttanulmányoztuk, és egyet kellett értenünk: ár-érték arányban valóban ez a legolcsóbb lakásbiztosítás, amit csak találhatunk! Úgyhogy amint lehetőségünk volt rá felmondtuk a régit, és a lehető leghamarabb megkötöttük az újat. Azóta is hálásak vagyunk, hogy rá lettünk vezetve erre az okos váltásra, egyetlen percet sem bánunk, amit erre fordítottunk. Így legalább egy kicsivel több jut majd a következő utazásra!