A szerencse forgandó, ha már bejött fordítsuk a saját örömünkre!

Egy álmom vált valóra, amikor eljuthattam Hawaiira! A férjemnek végül csak összejött a szerencsejáték, pedig már jó sok pénzt ölt bele és jó sok viszályt is szült köztünk ez a dolog. Mindig pozitívan állt hozzá, ezért se tudtam úgy igazán haragudni rá, mert láttam az elhivatottságot és hál istennek nem a szenvedélyt! A mióta nyertünk azóta nem is űzi ezt az úgymond káros szenvedélyt. Bár ha nyer, az ember utána nem mondhatja tiszta lelkiismerettel, hogy ez egy káros hobbi lenne, inkább egy lehetőség, hogy könnyű pénzhez juthasson. Azért is engedtem még a férjemnek, hogy játsszon, mert nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik, ezért legalább egy hobbi, ami viszi a pénzt minden embernek kijár!

Azt tudom, hogy annyira örült a nyereményének, hogy könnyek közt újságolta nekem, hogy mekkora összegre is tett szert, aztán elmesélte, hogyan is csinálta.

A Vegas.hu bónusz  segítségével sikerült feltornáznia magát milliós összegig. Elmondta, hogy ennek a menete mi volt, és hogy nem merte elmondani ezért mennyit fizetett be, de én már akkor lefagytam, amikor elmondta az összeget.

Sajnos rengeteg rossz tapasztalatom volt és hallottam is rémes eseteket, szerencsejáték függőkről, mindig bennem is volt a félsz, hogy az uram is lecsúszik, de ezután a nyeremény után, nem foglalkozott még szerencsejátékkal.

Pedig hamar hozzáférhet, mert Magyarország első legális online kaszinójában játszik, mert ugye 2012 minden ilyen tevékenységet beszüntettek, mert nem lehetett ellenőrizni, hogy a felhasználókkal szemben nem történik-e csalás. Ez valamilyen szinten jó is meg nem is, de ki vagyon én, hogy bíráljam ezt a rendszert. A lényeg én nem játszom, a férjem már nem játszik, aztán mindenkinek a lelkiismeretére bízom, hogy foglalkozik-e ilyen fajta tevékenységgel.

Nekem most csak annyi a dolgom, hogy kókuszból igyam a fehérrumos koktélom és blogoljak, amíg ezt a 1 hónapot itt töltjük Hawaiion!

Itt is vannak kaszinók és meg is látgatjuk őket, de csak néhány apróért játszunk félkarú rablókkal, azaz inkább az uram tanít engem, mert tudjuk, hogy a könnyen jött pénz könnyen is mehet, és inkább majd egy jó befektetést szeretnénk alkalmazni, a maradék pénzből! Mert akkor jó a sok pénz, ha fialtatja magát, úgy sose tud elfogyni és a gyerekek, unokák jövőjét is lehet belőle biztosítani!

Így belegondolva örülök, hogy annyi civakodás volt a szerencsejátékon, mert így meg volt az egyensúly. Ha túlzottan engedtem volna, lehet, a házat is elveszti, de ha meg tiltom, akkor a kapcsolatunkat tette volna tönkre. Most viszont a lehető legjobb dolog történik velünk, szóval csak hálálkodni tudok a szerencsejátékoknak!