A buszrendelés nem is olyan egyszerű, mint gondolnád

By | március 19, 2014

A munkahelyemen mostanában nagy a sürgés-forgás, mindenki izgatottan várja a nagy utazást. Egészen halkan, de emellett egészen őszintén megjegyzem, hogy nem tudom, miért tartják olyan nagydolognak, hogy a cégből egy csapat emberke Olaszországba utazik egy konferencia miatt.

buszrendelés-300x200Talán azért lehet érdekes, mert sokan mennek egyszerre egy cégtől, de maga az esemény nem tudom igazán, hogy miért olyan jelentős. Konferenciákon egyébként is részt szoktak venni, úgyhogy az a része sem lehet újdonság.

Az egyik kolléganőm intézi a szobafoglalásokat, hát őt sem irigylem… Egyik nap odajött egy másik osztályról egy titkárnő, hogy a főnöke azt kérte, hogy menjen ő is. Rendben. Két óra múlva visszajön, hogy plusz egy főnek még lenne-e hely, mert egy tanácsadót vagy kit is kivinnének… Rendben… Aztán másnap jön, hogy a tanácsadó mégsem jönne, viszont hallotta, hogy az XY meg szintén elhozná az asszisztensét, úgyhogy ha lennénk kedvesek így számolni a dolgokat. Abban a pillanatban a „kedves” jelző semmitől nem állt távolabb, mint tőle. Most azt várom, hogy megint jön valaki, hogy a kiskutyáját is szeretné elvinni, és ha már ő jön, akkor a macska sem maradhat otthon…