Első tipp: Utazásra mindig vigyünk magunkkal elég gyógyszert

gyulladáscsökkentőMindannyian szeretünk utazni, mert az kikapcsol, kicsit távol lehetünk az otthonuktól, a munkától, és megtudunk ismerni egy más országot, várost, kontinenseket, vagy csak egy másik falut. Legtöbbször csak az jár a fejünkben az utazással kapcsolatban, hogy valóban jó legyen a szállás, legyen mindenre időnk, energiánk, pénzünk, egyszóval minden olyan legyen, mint ahogy elterveztük. De mindenképpen arra is gondolnunk kell, hogy vigyünk magunkkal gyógyszert. Nagyon el tudja rontani az utazást, nyaralást az, ha hirtelen megbetegszünk, vagy bármi bajunk lesz, és nincs nálunk gyógyszer, amivel azonnal tudjuk kezelni, és csírájában elfojtani a problémát. Szeretnék elmesélni egy kis történetet, ami számomra elég tanulságos volt és azóta teljesen másképp állok az utazásokhoz, van egy plusz fakk a bőröndömben, ahova gyógyszereket rakok, mert sose lehet tudni. Ez már jópár éve történt, amikor a barátaimmal a Balatonon voltunk. Miközben fürödtünk a vízben, beleléptem valami élesbe, máig sem tudom, hogy kagyló volt, kő, vagy valami üvegszilánk, de nagyon felsértette a talpamat, vérzett is, majd estére begyulladt. Eszméletlenül rosszul éreztem magam, a gyulladás teljesen elrontotta a kedvem, nem volt kéznél gyógyszer sem, csak másnap tudtunk beszerezni, és addigra már teljesen begyulladt a talpam. Ott megfogadtam, hogy minden egyes nyaralásra vagy bármikor, amikor elutazok, viszek magammal gyulladáscsökkentőt, fájdalomcsillapítót és lázcsillapítót. Én úgy gondolom, hogy ez a három, ami mindenképpen nálunk kell, hogy legyen ezeken kívül, persze, ki mire érzékeny, kinek milyen baja szokott lenni, azt vigyen magával még.

Az én esetemben a legfontosabb a gyulladáscsökkentő lett volna, de sajnos nem volt nálam. Azóta csak úgy indulok el nyaralásra, hogy mindenképpen van nálam gyulladáscsökkentő, mivel legtöbbször vízhez megyünk, ahol nagy a valószínűsége annak, hogy belelépünk valamibe, ami felsérti a lábunkat és nagyon csúnya sebeket tud okozni, és a várva várt nyaralást is elrontja. Azóta, amióta volt ez a balatoni incidens, rátaláltam egy weboldalra, ahol online tudok gyógyszereket rendelni, így megkönnyítve nekem a vásárlást. Természetesen nem csak akkor rendelek gyógyszert, amikor nyaralni indulok, elutazok, hanem a mindennapokra is, hiszen a betegség általában váratlanul ér minket, nem jelzi senki a számunkra, hogy mi most betegek leszünk. Én mindenkinek nagyon bátran ajánlom a prevenció patika nevű cég weboldalát, mert egy bejegyzett, online gyógyszertár, ami gyorsan szállít, és garantáltan azt kapja az ember, amit a holnapon keresztül megrendelt.

Tekintve, hogy én fiatal vagyok, sokat internetezem, rengeteg weboldalt néztem már át, sok online felületen rendeltem meg különböző dolgokat, rengeteg webáruházat láttam má,r azt tudom mondani, hogy a prevenció patika webáruháza nagyon korrekt, mindenről megfelelő tájékoztatást nyújtanak. Nagyon tetszett az is, hogy minden egyes gyógyszernél, vitaminnál, vagy bármi gyógyszerkészítménynél ott van a leírás, a betegtájékoztató, és sehol nem találtam kisbetűs részt. Ezen kívül én úgy gondolom, hogy nem csak nekem, de az idősebb korosztálynak is nagyon könnyen megy a rendelés leadása, mert nagyon felhasználóbarát a weboldaluk, valóban pár kattintással elérhetjük azt, amit szeretnénk.

Visszakanyarodva az utazáshoz, én elég sokat utaztam belföldön, külföldön, számomra ez jelenti az igazi kikapcsolódást, nagyon nagy részét pénzemnek erre költöm. Éppen ezért gondolom magamról azt, hogy egy viszonylag rutinos utazó vagyok, és azért született meg ez az írás, mert szeretném, ha senkinek nem rontaná el a nyaralását az, hogy éppen nincsen nála gyulladáscsökkentő, aminek a hiánya miatt a kedve is rossz lesz.