Görög ismerősöm tart itthon mixertanfolyamot

By | március 10, 2014

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nagyon szeretem kipróbálni az extrém dolgokat. Nem a bungee jumping-ra gondolok, inkább a különleges helyekre, ételekre és italokra. Na, és itt kapcsolódnék is ahhoz, amiről igazából írni szeretnék.

Még Görögországban ismeretem meg egy srácot, akivel akkoriban nagyon jóban lettünk. Ő a hotelben, ahol én szobalány voltam, mixerként dolgozott. De ennek már vagy öt-hat éve. Nem mondom, hogy azóta napi szinten kapcsolatban álltunk, de azért igyekeztünk követni, hogy mi történik a másikkal. Nemrég írta, hogy Magyarországra fog jönni, mert egy itteni mixersuli meghívta vendégtanárnak. Hát nem hihetetlen?! Az az ember, akivel én még diákkoromban találkoztam, Magyarországtól több ezer kilométerre, most idejön, hogy azt tanítsa, amit akkoriban még ő is csak alapjaiban tudott.

Elvileg két intenzív mixertanfolyam lesz az, amit ő vezet, aztán a továbbiakat meglátják. Természetesen, elsősorban azért írt, hogy fussunk össze, mert görögországi munkám óta nem is találkoztam vele személyesen. Meg gondolom, azért az is benne van, hogy még nem ismer itt senkit.

mixersuli-300x237

De akármi is legyen az ok, már nagyon várom a találkozást!