Még néhány doboz…

By | március 4, 2014

Azóta nem sikerült minden dobozt kipakolnom, hogy elköltöztem otthonról. A hétvégén viszont végre sikerült rá időt találnom. Az egyik doboz nem igazán volt ismerős, és az induláskor nem csak én pakoltam a dobozokat a kocsiba, hanem a szüleim is segítettek, szóval ez nem jelentett semmit.

fúrószár-276x300

Viszont amikor kinyitottam a dobozt, hangosan felnevettem az üres lakásban. Ugyanis a doboz tartalma több tucat fúrószár volt, amit Apa ráadásul az utóbbi hetekben égre-földre keresett otthon. Gyorsan fel is akartam hívni őket, hogy nem kell tovább keresni, mert megvannak a szökevények. Viszont annyira nevettem, hogy nem voltam benne biztos, hogy érthető lesz-e egyáltalán, amit mondani akarok. Úgy döntöttem, hogy húsz percet igazán ráér még, ami hónapokat pihent elfeledve.

A többi dobozban nem volt több meglepetés, úgyhogy szép lassan sikerült abbahagynom a kuncogást. Mikor felhívtam Apát, hogy megvannak a fúrószárak, egy körülbelül fél perces csend következett a vonal másik végén. Majd közölte, hogy már az ajtóban áll indulásra készen, hogy leugorjon a barkácsboltba fúrószárért, mert most éppen van ideje végre megcsinálni a kertkaput, és talán az idő sem lesz sokkal rosszabb addig. Hát, ezen megint jó nevettem. Kicsit messzebb voltam ugyan tőle, mint a bolt, de elugrott hozzám a fúrószárakért. Azóta a kertkapu is remek állapotban van.