Új fém polcot vettünk a bőröndjeinknek

Mivel rendszeresen írok az utazásainkról, egy ezzel kapcsolatos blogot vezetek, gondolhatjátok, hogy szinte mindig úton vagyunk a párommal. Szeretünk kalandozni mindketten, de az is fontos nekünk, hogy megfelelően felkészüljünk minden útra.

Ehhez pedig sok cuccot viszünk általában magunkkal, hogy minden helyzetre fel legyünk készülve. A sok cuccot pedig valahova el is kell rakni, így valószínűleg nem túl meglepő, hogy elég sok bőröndünk is van.

Bőröndök tárolása praktikusan

Ki is jelöltünk egy helyet nekik a garázsban, de úgy vettük észre, hogy kezdenek a polcok meghajlani a sok bőrönd alatt, talán hamarosan le is szakadnak. Ezért a párommal el is kezdtünk keresgélni oda új polcokat, amik lehetőség szerint inkább már fémből vannak.

Találtam is egy magyar céget, ami éppen fém polcrendszerekkel foglalkozik. Akár ipari felhasználásra, raktárakba is vannak termékeik, de otthonra való termékeket is árulnak, amik teljesen jók akár egy garázsba is.

Ráadásul nem kell azon aggódni, hogy talán túl nagy, vagy túl kicsi lesz a polc, mert méretre is készítenek rendszereket, pontosan a megrendelő igényei szerint. Le is szállítják, és több éves garanciát adnak rá.

Meg is rendeltük tőlük a polcokat, és pár napon belül már ott is állt az új fém polc a garázsunkban összeszerelve. Erre már ráfér minden bőröndünk, és nem kell aggódni amiatt, hogy a fejünkre dől. Így az utazás előtti készülődés is kellemesebb.